sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Uusia näkökulmia

Kun tutut seinät alkavat näyttää tylsän tutuilta ja maisemat ikkunasta kyllästyttävät, kannattaa vaihtaa tarkastelukulmaa. Kun kiipeää pöytätason päälle, huomaa, että sieltä pääsee kirjahyllyn päälle ja kirjahyllyn päältä avautuukin jo aivan ihmeelliset näkymät. Ja kun tarkastelee tarkemmin katon reunuksia, huomaa, että katonrajassahan voikin kävellä. Ja kun kävelee katonrajaa pitkin huoneen toiseen päähän, voi todeta, ettei siellä mahdu kääntymään. Mutta ainahan voi peruutta. Ja kun peruuttaa koko huoneen pituisen matkan takaisin, voi palata kirjahyllyn päälle lekottelemaan ja ihmettelemään palvelusväkeä, joka kerrankin on alempana, siellä lattianrajassa.

9 kommenttia:

 1. Hyvä reitti! Toi varmasti uusia ulottuvuuksia :)

  VastaaPoista
 2. Hätä keinot keksii: kun ihmisemo on esteellinen lähtemään ulkoiluseuraksi, on pienen kissan keksittävä korvikehuvia sisätiloista.

  VastaaPoista
 3. Kissat ovat kekseliäitä, kodista löytyy ennenkulkemattomia reittejä vaikka kuinka... :).

  VastaaPoista
 4. Kotoinen seikkailu -- sen kun tekemään perässä.

  VastaaPoista
 5. korkealta on kivempi katsella maailmaa ja alamaisia =)

  VastaaPoista
 6. Välillä nuo seikkailut eivät ole toivottavia (yritys kiivetä verhoja pitkin kattoon).

  Vaihtui meillä ihmisilläkin vähän maisemat, kun vaihdettiin olohuoneen huonekalut päinvastoin, nyt tuijotellaan vastakkaista seinää, missä aiemmin oli sohvat.

  VastaaPoista
 7. Ihana seikkailu-sarjakuva! :) Kissan touhuja on kyllä usein aivan ihana seurata :)

  VastaaPoista
 8. Meillä oli kerran kauan, kauan sitten hoidossa viikonlopun ajan kissa, joka kiipeili samalla tavoin katonrajassa hyllyjen päällä ja teki sieltä hurjia loikkia ovien päälle. Kissat tosiaan hakevat ihan uusia tarkastelukulmia tuttuihin nurkkiin.

  VastaaPoista
 9. Marika ja Mirja,

  Kissat eivät päästä palvelusväkeään koskaan tylsistymään :)

  VastaaPoista