maanantai 21. helmikuuta 2011

Kevätvihreää

Valo saa viherkasvit versomaan uutta vihreää ja kissan viipymään ikkunan lähellä siinä toivossa, että aurinko jo lämmittäisi. Minä taas olen jo kauan haaveillut neulovani kaapissa odottavista langoista kevyen, keväänvihreän kaulaliinan. Tuo väri sopii niin hyvin havunvihreään hattuun ja tummanruskeaan takkiin. Kevyt ja ohut liinasta ei tullut, lämmin ja pehmoinen kylläkin. Seuraavaksi tartun tarmokkaana kahteen muuhun kauan mielessäni pyörineeseen pieneen sisustusprojektiin: olohuoneen pöydän kunnostamiseen ja virkattuun eteisen mattoon. Saapi nähdä mitä noista tulee..

6 kommenttia:

 1. Lutunen on teidänkin kisuliini <3

  Nättiä vihreää.

  Hiukka käy kateeksi tuo tarmokkuutesi, mutta silti sydämestäni suon sen sinulle :)
  Ehkä jonain aamuna tarmo löytyy meiltäkin....

  VastaaPoista
 2. Hei Nurkkalintu,

  Tarmoa on joskus, mutta minulla se on useimmiten kadoksissa, joten älä turhaan kadehdi. Sitäpaitsi oikeastaan siksi halusin kirjata tänne aikomiseni ylös, että jos siten saisin jotain aikaiseksikin, itseäni tsempatakseni. Kaikkea hyvää sinulle viikkoosi.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kisu ja kaunis vihreä. Keväinen väri sopii hyvin ja toisaalta vielä tarvitaamkin lämmintä ylle. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mustakissa,
  Mukavaa viikkoa sinulle myös.

  VastaaPoista
 5. Ihanan keväisiä kuvia. Minä taas haaveilen virkkaavani itselleni villabokserit, ettei takamus paleltuisi pyöräillessä ;) Mutta jospa ne pahimmat pakkaset alkaisi vihdoin olla ohitse. Aurinko voisi kyllä jo näyttäytyä useammin, niinkuin kirpeinä pakkaspäivinä viime viikolla :)

  VastaaPoista
 6. Hih, villabokserit =) Aurinko, eikö siellä pohjosessa ole? Täällä paistelee päivät läpeensä!

  VastaaPoista