keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kirppislöytöjä


Alkoi eteisen pöydällä jatkuvasti lojuva pikkurompe tympiä. Kirppikseltä löytyi sopiva kori, johon väsäsin kangassisuksen. Aikomus olisi laittaa seinälle. Jos ne pikkuroinat pysyisivät tästä eteenpäin pois silmistä.

Taidan olla hurahtanut näihin emaliastioihin, kun kaiken lisäksi vielä niin halpoja ovat... En niitä kyllä mihinkään muuhun tarvitse kuin silmieni iloksi. Elän siinä toivossa, että ovat tulevaisuuden antiikkia ja hinnat vielä joskus nousevat. Sitten voin ne myydä pois... enhän niitä muuten ostaisi, enhän? :D Lintu löytyi kirppikseltä kesällä ja vartioi pakastimen päällä keittiön touhuja. Se on vakiovieras blogin somistuskuvissa näköjään.

Kaksi lyhtyä (epäkäytännöllistä sorttia, siksi kai olleet myynnissä) somistavat nyt olkkarin ikkunaa iltojen iloksi.Ja viimeisenä löytönä tiukuketju. Lisäilin siihen pitsinauhoja ja tein tuollaisia jouluisempia tähtiäkin.

Pianomusiikki on nyt lähellä sydäntä.
Esimerkiksi tällaisia ihania kappaleita:
Kipale 1 Kipale 2

9 kommenttia:

 1. Todella hienoja löytöjä olit tehnyt kirpparilta!
  Ja vielä koristellut hienon tiukuketjunkin.
  Pianomusiikki on kaunista, mä tykään myös, ja nämä kappaleet olivat tosi kauniita.
  Mä saan kuunnella ihan paikan päälläkin tätä kaunista soittoa silloin kun tyttö on kotona.
  Tyttö soittaa tossa mun vierelläni pianoo ja usein vielä laulaa mukana.

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä, meilläkin kori tai laatikko (vähän vaihtelee) eteisen hyllyn päällä, johon kerään kaiken irtoroinan.

  Ruusuastioitahan voi käyttää kesällä vaikka kukkaruukkuina, nuo ovat jo nykyään tosi haluttuja ja menevät kirpparilla äkkiä. Itse en ole vielä osannut ostaa, kun en minäkään tiedä mihin niitä laittaisin tai yhden pienen kipon ostin, johon lapset keräsivät kesällä marjoja.

  Pianomusiikki onkin tosi kaunista, ensimmäinen on kaunis sovitus Sealin kappaleesta, alkuperäinen tuo valtavasti muistoja mieleeni vuodelta 1994.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen pianomusiikin ystävä. Poikani kävi vuosia soittotunnilla, mutta harmikseni nyt ei enää jatkanut (teininä alkaa muut asiat kiinnostaa enempi).

  Kauniita kirpparilöytöjä, sulla on kivoja tuunausideoita vähän kaikelle! :) Minulla on melkein samanlaisia suurempia emalikulhoja monta kappaletta, käytän niitä leivonnassa jatkuvasti :D Kotoa muuttaessani olen saanut ne mukaani, mistäpä lie alkuperäisin lähtöisin ja kuinka vanhoja ovatkaan, en tiedä. Mutta niissä on kivempi leipoa mitä muovisissa kulhoissa :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kivoista kommenteista :) Hyviä ideoita löytyi noiden ruusukippojen käyttöönkin! Ostelen harvoin sellaista, mille en tiedä etukäteen käyttöä, mutta ei aina kaiken tietysti tarvitse olla hyödyllistä. Tietysti on kiva, jos kauneuden lisäksi löytyy käyttötarkoitustakin.

  VastaaPoista
 5. Hei, mukavaa, kun löysit blogini;)
  Tulin minä puolestani tänne ja löysin kauniin blogin. Upeita valokuvia. Noihin sumukuviin aikaisemmassa postauksessa olin aivan myyty:)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Hei Vanamo :)
  Kiva, kun tulit vastavierailulle! Ihanaa viikonloppua sinullekkin!

  VastaaPoista
 7. Kivoja löytöjä ja oot niitä tuunannut hienosti! Minäkin tykkään ihan liikaa emaliastioista ;)

  VastaaPoista
 8. Kaunista, kaunista... Minulla olisi jossain vaiheessa edessä makkariprojekti... tai siis haluaisin sinne yhden suuren komeron ja vähän väriä seinään. Sängyn pääty odottaa pintakäsittelyä ja muut ideat toteuttamista. Jospa tässä talvella saisin aikaan haluamani muutoksen.

  VastaaPoista
 9. Satu ja Josie,

  Pientä tuunailua ja sisustusprojektia on kiva välillä harrastaa. Kauneus tuo viihtyvyyttä.

  VastaaPoista