tiistai 7. heinäkuuta 2009

Tänään ennen sadetta

Rakastan pyöräillä maaseudulla. Tosin kaupunkialueellakin on kiva kesäaikaan syrjäsilmin vilkuilla ihmisten puuhia pihoillaan. Omakotitalojen ohi kulkiessa mietin, että millaisia ihmisiä tuollakin mahtaa asua. Pihapiiri kertoo paljon. Tänään tuli kiire ulos, kun sääkartta näytti illaksi sadetta. Täytyy varastoida kesän runsautta mielen maisemiin talven varalle. Jotenkin kesäisin on aina sellainen tunne, että aika rientää ja alan jo heinäkuussa pelätä kesän loppumista kesken. Talvi kun taas aina tuntuu niin loputtomalta. Sisimpäni kesävarastossa on kuitenkin vielä runsaasti tilaa tallettaa kesän kuvia, värejä, hetken vaikutelmia.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Aivan ihania peltomaisemia oletkin ikuistanut! Sinulla on niin kauniita ja tunnelmallisia kuvia, kunpa itsekin osaisi ottaa jotain tuollaisia.

Kyllä tässä kesässä riittää vielä muistoihin talletettavaa, oli se sitten sadetta tai auringonpaistetta tai kesän ihania tuoksuja ja makuja :)

trina kirjoitti...

Kiitos Marika taas kommenteista! Otan kuvia siitä mikä silmääni miellyttää; eli katselen maisemia 'sillä silmällä'. Kuvaamaan vaan paljon, niin siitä silmä kehittyy. Minäkin vain harrastelen ja opettelen kokoajan.

Sadetta nyt näyttäisi olevan lähiaikoina vuorossa...