maanantai 10. elokuuta 2009

Tuoreet väkerrykset

Lupasin täällä palata kukkien asettelu teemaan. Kirjastosta löytyi vielä suomalainen Marketta Forsellin Ikebana kirja, josta löytyi lisävinkkejä aiheeseen. En todellakaan yrittänyt tehdä oikeaoppisia ikebana-asetelmia, kunhan vaan otin ideoita kirjoista. Eihän sitä aina tarvitse otsa rypyssä noudattaa ohjeita ja sääntöjä, varsinkin kun omaksi iloksi jotain väsää.Tossutkin tuli vihdoin ja viimein tehtyä. Vähän löysät tuli, mutta ehkä pesussa kutistuvat hiukan ja jos jollekkin isompijalkaiselle lahjottaisi. Täältä löytyy ohje palatossuihin.Anopille ja apelle yhteinen synttärikortti. Kirkasvärinen, kun sellaisista tykkäävät :)

5 kommenttia:

Herne kirjoitti...

Kiitos palatossujen
ohjeesta! Olipa kauniit
väriyhdistelmät!

Siinä olikin minulle
yksi joululahjavihje!
Hassua puhua Joulusta,
kun vielä on kesää jäljellä,
mutta aika menee niin
nopeasti, sitä ei huomaakaan,
kun on joulukuu!:-)

Marika kirjoitti...

Kauniita kukka-asetelmia! Kirjoista (tai toisten blogeista! :) on kiva katsella ideoita, eikä tosiaankaan ole pakko tehdä aina ohjeiden mukaan. Sinä oletkin valtavan taiteellinen persoona, saat aikaan vaikka mitä kaunista. Kuten nuo aivan ihanat tossut ja korttikin kuin karkki! Ihania :)

trina kirjoitti...

Herne:
Palatossut tein minäkin nyt ensimmäistä kertaa. Luin ohjeet vähän huonosti ja siksi tuli ylimääräistä työtä.

Joulu oli mielessä minullakin tässä yksi päivä. Olen jouluihminen. Laskeskelin, että vain reilu 4 kk jouluun!

Marika:
Ideoita on kiva metsästää ja netti on siihen hyvä!
Heikkouteni on se, että kokeilen kaikenlaista, laidasta laitaan, mutta en perehdy mihinkään kunnolla. Olen kyllä jotain opiskellutkin, tällä luovalla saralla.

Satu kirjoitti...

Hienoja! Ihana koira sulla kaverina tuossa yhdessä kuvassa! ;D

trina kirjoitti...

Satu:
Pehmo-otuksia vilisee nurkissa, kun ei noita oikeita lemmikkejä voi olla miehen allergian takia, vaikka molemmat ollaan tosi eläinrakkaita.