sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Päiväkävelyllä
Pakkasta -17 astetta. Sunnuntai-iltapäivä. Hiljainen kaupunki. Saan ottaa rauhassa kuvia. Ihmisiä ei näy, pelkäävät kai pakkasta ja tuulta.


Matkanvarrella näen vanhaa ja vähän uudempaa mökkimuotia. Bongaatko minut päiväkodin ikkunasta?Näitä alikulkutunneleita on monen muotoisia. Tykkään näistä. Vähän pelottaa, kun autot ja junat kaahaavat pään yli... Onhan se vähän hassua kävellä tien alla.

Kangastusta? Puut kasvavat kahdessa kerroksessa. Enkö jo kulkenut tästä...

Olipa kiva, kun ihmiset kerrankin pysyivät seinien sisällä ja sain ihmetellä rauhassa...

7 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Joskus on kyllä kiva kulkea ihan rauhassa, omine ajatuksineen.
Kaikki muut pelkäsivät kovaa pakkasta ja tuulta, mutta sä olit rohkea ja uskaltauduit ulos, ihan kiva niin!

trina kirjoitti...

Harakka,
Oli ihan hyvä keli ulkoilla, latukin näytti olevan kunnossa. On kai uutisissa peloteltu ihmiset sisätiloihin, myrskystä ei ollut enää päivällä merkkiäkään.

Yleensä porukkaa lappaa tuolla reitillä paljon, mutta nyt ei tullut ketään vataan!

Marika kirjoitti...

Itsekin perjantaina todella kirpakassa pakkasessa poljin pyörällä ja aika vähän kanssaihmisiä oli liikkeellä. Uskaltauduin jopa pysähtymään hetkeksi ja näppäsin pari kuvaa, tosin sitten meinasikin jo sormet kohmettua, tuli kiire polkea kotiin ja sisätiloihin! :)

Kiva oli seurata lenkkeilyreittiäsi kuvistasi :)

PS. Pimeällä on ihana se sininen rätisevä valo sähköjunan kaapeleissa ;)

trina kirjoitti...

Marika,
Eikö olekkin kiva liikkua silloin, kun muut eivät uskaltaudu ulos ollenkaan :) Kamalassa säässä liikkuminen on kuin pieni extremeseikkailu!

Marika kirjoitti...

Kyllä vain, olen samaa mieltä! :) Jotenkin kiva kun saa "rauhassa" liikkua, vaikkei ne kanssakulkijat nyt niin häiritse, mutta välillä mukava kun on lähes ainoana liikkeellä.

Mirja kirjoitti...

Tutun näköisiä maisemia, tuota tunnelia minäkin olen joskus kävellyt, jollen nyt ihan erehdy, voi tosin muisti tehdä tepposetkin :) Junakuvassa voi tuntea ja kuulla kuinka juna pyyhältää ohi. Joo on tämä sää kangistavaa, ei ihme, jos ihmiset pysyvät sisällä, tulisi edes kauniita aurinkoisia päivä, eikö helmikuussa jo pitäisi olla sellaisia.

trina kirjoitti...

Samoissa maisemissa olet saattanut joskus liikkuakkin ;)

Tänään paistaa aurinko :D