tiistai 2. helmikuuta 2010

Musta-oranssi


Pitkästä aikaa pääsin osallistumaan Inkiväärin ylläpitämään Värikollaasihaasteeseen. Menossa ovat mielenkiintoiset väriparit.

Minulla on vielä uuden kuvankäsittelyohjelman käyttö hakusessa, joten kollaasista ei tullut ihan sellaista, kun olisin halunnut (täytyy tyytyä tämmöisiin yksinkertaisiin versioihin kollaaseista toistaiseksi :)). Eikä oranssiin vivahtavia kuviakaan tai kuvauskohteita kovin helposti löydy, kun tuo oranssi ei ole ollut koskaan mikään suosikkivärini. Oikeastaan olen aina inhonnut oranssia, kun lapsuudessa 70-luvulla sitä oli kaikkialla, varsinkin sisustuksessa. Vasta ihan viimevuosina olen alkanut vähitellen löytää oranssin takaisin elämääni. Oranssi tuntuu esiintyvän usein enemmän ruskean kuin mustan värin kanssa, ainakin luonnossa, tai siltä ainakin luontokuvissa näyttää.

Lisään vielä tähän toisen kollaasin. Innostuin ensimmäisestä :) Aloin nähdä kotona paljonkin musta-oranssia!!! Klikkaa isommaksi.

15 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Kaunis kollaasi sulla.
Ihana auringon laskukin.
Oikeella ylhäällä oleva kuva on hieno.

Yaelian kirjoitti...

Ihan hyvä kollaasihan tämä on.Jännä tuo varjohahmo yhdessä kuvassa, ja auringonlasku on upea!

hheidi kirjoitti...

hienot kollaasit. ylemmän tähdet näyttävät vähän tutuilta, tein joskus kauan sitten rautalangasta tuollaisen, tosin siitä tuli ihan epämuodostunut : D

Unelma-Alli kirjoitti...

Kivat kollaasit! Joo, niin kuin kerroit, oranssista tulee mieleen 70-luku, mullakin oli kotona oranssin sävyiset seinät, yksi seinä miltei sinapin värinen... Ei niin kovin ihana! ;)

pioni kirjoitti...

Kyllä tätäkin väriparia yllättäenkin löytyy kodeista. Kivoja molemmat kollaasisi.

miiwi kirjoitti...

Kauniita kollaasit, kranssin tähtikoristeet pysäytti katseeni.

tuuluska kirjoitti...

Tyylikkäät kollaasit sinulla. Tuossa ekassa varjokuva on hieno, ja sitten se jotenkin jatkuu tuohon toiseen kollaasiin se naishahmo... mielenkiintoiset kokoelmat.

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

No sullahan on tosiaan loytynyt paljon mustaoranssia. Molemissa kollaaseissa tosi kivoja kuvia.

Inkivääri kirjoitti...

Tosi hienosti löysit ja koostit kollaasisi näistäkin väreistä. Voi sanoa, ettei minullakaan oranssi ole suosikki sen enempää sisustuksessa kuin vaatteissakaan, mutta näitä kollaaseja kiertäessä täytyy ihmetellä että miksi:) Kiva kun ennätit taas mukaan, toivottavasti jatkossakin!

Anskukka kirjoitti...

Oranssi on innostava väri. :) Sinun oranssisi on lämmintä ja pehmeää. Kotoista

Risusydän kirjoitti...

Hienot kollaasit olet tehnyt.
Ylempi on jotenkin herkempi, alempi vähän arkisempi.
Minunkin lapsuudenkodissani oli muodikkaat keittiökaapit: oranssia, tummanruskeaa ja sinapinkeltaista ja joku oranssi-vihreä vahakangas keittiön pöydällä! Ei koskaan enää niitä värejä minun sisustukseeni :D

tanssiva harmaa pantteri kirjoitti...

Tykkään tosi paljon tuosta ylemmästä. Profiilit puun pinnalla upea yksityiskohta.

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kollaasit! Pidän erityisesti ensimmäisen varjoista, nuotiosta ja auringosta.

trina kirjoitti...

Kaikille yhteisesti kiitos.Olipa mukava saada kollaasikommentteja :)

Yläkuvan varjokuva on siskoni profiilista. Istutin hänet yhtenä kesänä kaadetun puun viereen ja pyysin olemaan mallina. Noita varjokuvia kuvia tuli otettua useampikin, mutta tässä oli eniten kontrastia.

On aika energinen ja leiskuva väriyhdistelmä tuo oranssi-musta. Oikeastaan aika tehokas.

arleena kirjoitti...

Tunnelmaa ja hehkua, makuja ja nautintoja.