perjantai 2. lokakuuta 2009

Tekniikka tökkii


Viime vuoden syysistutukseni. Kauneutta vastapainoksi tekniikalle :)


Rautalankaa leikkaavat sivuleikkurit kadoksissa. Elintärkeät silloin kun haluaa leikata paksua rautalankaa. Viimeksi näin ne, kun viritimme köynnöskehikoita rautalangalla kiinni patteriin ikkunan kautta. Parvekeremontti pakotti silloin siirtämään kasvit parvekkeen yhteen nurkkaan. Kuulostaa varmaan hassulta tuo virittely, mutta köynnöskehikot eivät olisi muuten pysyneet pystyssä. Nyt tarvitsisin leikkureita muihin viritelmiin.

Bloggeri temppuilee taas. Ihmettelin kauan eikö kukaan seuraamistani blogeista kirjoita mitään lähes vuorokauteen, kunnes huomasin aamulla, että tilaamani blogitekstit eivät olleet päivittyneet jostain syystä minulle. HöH!

Koneen kuvatiedostoissa ongelmia. Jos haluan ladata kuvia, saan tehdä sen melkein arpomalla, kun kuvien esikatselukuvia ei saa näkyviin. Onneksi perheessä on yksi tietokone-ekspertti, joka saa selvittää ongelman aikanaan. Kun en oikeen osaa pelkästään kirjoittaa tänne blogiin, kuviakin pitäisi olla. Oikeastaan en osaa enää kirjoittaa ollenkaan. Kynnys lähteä pitämään blogia oli suuri, kun huomasin, että en osaa kirjoittaa kokonaista lausetta, 10 vuoden kirjoitustauon jälkeen. Kymmenen vuotta sitten pidin päiväkirjaa, mutta sitten tuli pitkä paussi, jonka aikana kirjoittaminen rajoittui satunnaisen postikortin kirjoittamiseen. Joten, jos teksti töksähtelee, syynä on kirjoitustaidon totaalinen katoaminen. Pitäisi mennä kai takaisin peruskouluun.

Tietokoneista vielä sen verran, että kerran minulta jäi cd-levy jauhamaan musiikkia koneeseen, niin etten saanut sitä pysähtymään tai pois koneesta. Onneksi äänen sai sentään pois, ettei tarvinnut koko päivän kuunnella samaa levyä. Kiitos muuten Millan, Krätyakan ylivuotoventtiili-blogista. Voitin siellä arvonnassa cd-levyn, ensikuunteluna varsin kaunista ja sanoitukseltaan sisällöllistä musiikkia. Kaikkea kivaa täällä blogimaailmassa tapahtuu. Pientä piristystä tuovat arkeen nuo arvonnat ja varsinkin, jos voittaa jotain.

4 kommenttia:

Herne kirjoitti...

Taiteilijasieluilla,
Sinulla, on varmaan niitä
luovia taukoja?

trina kirjoitti...

Herne,
ei se luovuus oikein yllä tuonne kirjoittamisen maailmaan meikäläisellä. Ei vaan muista enää missä järjestyksessä ne pilkut ja pisteet ja sanat laitetaan peräkkäin :D eli tekniikka tökkii :/

Mirja kirjoitti...

Minulla samoja ongelmia Bloggerin kanssa, vaikka blogit päivittyvät, ne ei aina jostain syystä näy sivupalkissa. Yleensä ne kyllä päivittyvät ihan hyvin.

Ja sama juttu kirjoittamisen kanssa, kolmikymppiseksi asti pidin päiväkirjaa, joka oli vähän sellaista runollistakin havainnointia, mutta lasten syntymän jälkeen se jäi, sen jälkeen tuli kirjoitettua enimmäkseen sellaisia suoraviivaisia asiatekstejä ja nyt ei enää oikein tiedä miten kirjoittaisi ja välillä kokee, että tämän ja tämänkin asian olisi voinut sanoa paljon paremmin. Blogin pitäminen on kyllä hyvää kirjoitustreeniä myös.

En ole kyllä huomannut sinun tekstisi mitenkään töksähtelevän, taidat olla turhan itsekriittinen.

trina kirjoitti...

Mirja,
blogin pitäminen on hyvää kirjoitustreeniä ja muutenkin sen kautta voi prosessoida monia asioita elämästään, vaikka kaikkea ei julki toisikaan.