maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen mökillä

Olipa ihanaa olla taas paikassa, jossa oli niin hiljaista, että saattoi kuulla lumen sulavan. Kesäkeittiö otettiin käyttöön, eli grillikausi tuli avattua. Ulkona pääsi taas tiskaamaan astiat, mikä on sikäli hyvä asia, ettei enää tarvitse käyttää niin paljon kertakäyttöastioita. Muutenkin tuo ulkona tiskaaminen on suosikkipuuhiani mökillä. Tein mökiltä löytyneistä materiaaleista keväisemmän kranssin oveen ja lipaston päällä oleva lamppukin sai uuden kotona ompelemani päällisen. Kissakin tykkäsi mökkielosta niin paljon, että kotiin tultuamme kömpi hetken päästä takaisin kuljetuslaatikkoon. Huomenna lupaan laittaa tänne blogiin hieman lisää kuvia kissan touhuista mökillä. Kissan viihtymiseen löytyy nimittäin ainakin yksi merkittävä syy :)

4 kommenttia:

pekka paiva kirjoitti...

Huikaisevan kirkkaista päivistä on voinut nauttia. Kissa on ainakin löytänyt katonrajasta oivan tähystyspaikan.

Marika kirjoitti...

Siellä korkeella on kissan mukava köllötellä ja tähystellä mökin tapahtumia :)

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana tuo pääsiäisasetelma! Tosi kauniit värit. :)

trina kirjoitti...

Pekka ja Marika, ylhäällä kulkevat parrut ovat kissan suosikkipaikkoja. Siellä se kulkee 'catwalkilla' ja täppäilee alla kulkevia ihmisiä päälaesta jos osuu kohdalle.

Hanna, olen monesti ihmetellyt noita kaapissa lojuvia esineitä, kunnes nyt tajusin, että nehän ovat selvästikin pääsiäiskoristeita :)