keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kevät kotona

 Lemmikkejä rappusilla.Olen haikaillut vaaleanpunaisten lemmikkien perään viime syksystä lähtien. Sattumalta näin äskettäin "Plantsussa" olevan myynnissä lemmikkiruukkuja. Enpä arvannut löytäväni niitä näin helposti, kun siemeniäkin on aika huonosti kaupan. Hyvin ovat lemmikit pärjänneet orvokkien ja narsissien ohella rappusilla. Pakkasöiksi ne täytyy vielä nostaa sisälle.  Söpöstelkööt nyt aikansa tuon karvaisen lemmikin kanssa tuossa rapuilla, kunnes lumet mökiltä sulavat ja pääsee istutushommiin.
Tilda-pupu oli tarkoitus tehdä pääsiäiseksi. Pupu ei kuitenkaan ehtinyt valmistua ajoissa. No, onhan kevät sellaista pupumaista aikaa muutenkin ja olkoon tuo nyt sitten vaikka puutarhapupu. Sydämiäkin olen taas näperrellyt, hieman keväisempiä sävyjä kotia koristamaan. Tällä kertaa tein sydämet virkkaamalla, taustaksi laitoin huopakangasta. Ohjeita sydämen virkkaukseen löytyy hyvin netistä.

8 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Ihania lemmikkejä...niin vaaleanpunaiset, kuin karvainen...:)

pekka paiva kirjoitti...

Hassu kuin kissan tassu -- mistähän sekin tulee?

Harakka kirjoitti...

Kauniita punaisia lemmikkejä, ja yksi karvainenkin joukossa, hi!
Kauniita sydämiä olet tehnyt ja pupunkin, ihana!

trina kirjoitti...

Irmastiina, ihania ovat ja toivottavasti nuo lemmikit juurtuvat sitten mökkipuutarhaan.

Pekka, ehkä nuo sanat vain rimmaa hyvin. Tosin voisi se olla koirantassukin.

trina kirjoitti...

Harakka, kiitos :)

mustakissa kirjoitti...

Kauniita lemmikkejä molemmat<3

Puputhan tuppaavat lisääntymään näin keväällä ja pääsiäinen oli aikaisessa tänä vuonna, joten pupu on ihan paikallaan:) Ja kivoja ovat myös nuo sydämet!

Myrsky kirjoitti...

Ihania lemmikkejä ♥ En tiennytkään että on olemassa myös vaaleanpunaisia!

Intianminttu kirjoitti...

Viime vuonna noita jo näin täälläkin päin myynnissä, mutta päädyin silloin vielä sinisiin, tänä kesänä voisi kyllä ottaa noita vaaleanpunaisia, varsin sööttejä ovat! Kuten kisusikin!