tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hiirenmetsästyksen ihanuus

Äitini totesi kerran viisaasti, että kissan kutsumusammatti on hiirenmetsästys. No, ainakin meidän kissa on aivan onnessaan saadessaan hiiren kiinni :)

(Pienet kuvat saa klikattua isommiksi.)
Huomasin kuvia katsoessa, että kissalla on monessa kuvassa hassusti suupielet törröllään, kun niin keskittyneesti leikkii hiirellä ja taitaa kielikin pilkistää suusta viimeisessä kuvassa. En tiedä miksi kissa söi hiirestä tällä kertaa vain mahan. Onkohan kaupunkilaiskissasta tullut talven aikana nirso.

9 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tutun näköistä toimintaa. Hyviä hiiri/myyrä kissoja meilläkin. Harmi kun pyydystävät paljon myös päästäisiä, leikkivät ja tappavat vaan, mut eivät syö niitä. Mun on ihan pakko pelastaa ne, jos näen kissan niiden kimpussa. Tuovat sitten näytille oven lähistölle. Hiiret ja myyrät kyllä maistuvat.

Vianna kirjoitti...

Oi miten hienoja toimintakuvia!

Suvikummun Marja kirjoitti...

Kyllä Seemillä nyt erittyy mahtava määrä mielihyvähormoneja.

Meidän kisuilla on myös tuo metsästys kutsumuksena.
Juuri viime yönä ( klo 2) Onni toi sisälle hiiren, joka ei ollut vielä päässyt hengestään. Kauhea naukuminen meidän vuoteen vieressä, että tulkaa katsomaan. Onneksi ei tuonut sitä hiirtä sänkyyn!
Jonkin aikaa piti neuvotella, että Onni suostui viemään saaliinsa takaisin pihalle.
Nämä yölliset hiiriepisodit ovatkin kissanluukun ainoa haittapuoli ;)

Myrsky kirjoitti...

Mielettömän hieno kuvasarja! Meillä sijaiskodissa asuu myös taitava hiirenpyytäjä.

mustakissa kirjoitti...

Voi vitsi miten hyviä kuvia. Olet saanut kissan liikkeet ja ilmeet hyvin kuviin. Tykkään eniten tosta kuvasta, jossa hiiri on ilmassa, se on niin elävä - siis kuva - ei hiiri.

trina kirjoitti...

Marika, minuakin harmittaa tuo kissojen päästäisten kidutus. Meidän kissa kiusaa myös sisiliskoja, mistä en tykkää ollenkaan, kun tykkään kovasti liskoista.

Vianna, joskus osuu oikeaan aikaan paikalle kameran kanssa.

Marja, voi hurja, jos Onni olisi vienyt hiiren sänkyyn :)

Myrsky, tervetuloa mukaan joukkoon :)

Mustakissa, en malttanut paljon karsia kuvia, kun niissä oli kaikissa niin kivoja juttuja. Hassua, kun kissat tykkäävät heitellä hiirtä ilmaan.

Katjusha kirjoitti...

Näyttää tutulta puuhalta. Meidän neiti Räy nakkelee hiiriä ja myyriä ilmaan juuri noin. Mitä korkeammalle lentää sen kivempaa. Ja selvästi tykkää oikeen esiintyä!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Upea kuvasarja! :)

Cheri kirjoitti...

Mainio kuvasarja! Tuttu tapahtuma ja saalistajan riemu kyllä välittyy.