perjantai 17. elokuuta 2012

Elokuisia

Tähän korttiin olen nyt ihastunut. Siinä on mielestäni niin elokuinen tunnelma. Kortti on vuodelta 1991, Anita Rantanen, 'Syksy'
Kokeilin kuvansiirtoa pahville, jonka pohjan olin maalannut. Tästä voisi kehitellä jotain ideaa tauluun.
Nämä kukat on taas poimittu kaupungin kukkapelloilta. Aiheesta lisää viime vuoden kaupungin pellolta-  ja auringonkukkamerijutuissani.

8 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Ihanan kuvansiirron olet tehnyt. Tuohan olisi jo valmis taulu:). Todella kaunis!

Irmastiina kirjoitti...

Kaunis tuo perhonen...ei kaipaa edes kehyksiä...:)

Aurinkoa viikonloppuusi!

trina kirjoitti...

Marita, kiitos. Kuvansiirto on kiehtova tekniikka.

Irmastiina, kiitos samoin aurinkoa sinelle myös :)

Lähden nyt mökille, joten en ole vastaamassa kommentteihinne, mutta kiitos etukäteen, jos joku vielä käy täällä näpyttelemässä viestin.

AAMU kirjoitti...

Onpas kauniita värejä, ja punainen tupa ja kukkamaa.

Intianminttu kirjoitti...

Kaunis perhostyö. Mitä tekniikkaa käytit kuvansiirrossa tässä tapauksessa, jos saa kysyä?

trina kirjoitti...

AAMU, maitohorsmamaa tuossa taitaa tosiaan olla :)

Intianminttu, käytin Art Medium liimalakkaa. Sitä saa muistaakseni esim. Sinooperista. Ohjeita löytyy monesta kohtaa netistä. Voi olla, että laitan aiheesta myöhemmin postauksen ja tarkemmat työohjeet. Nyt vielä opettelen itsekkin tekniikan saloja.

Intianminttu kirjoitti...

Trina, kiitos, kun vastailit tänne ja blogiinikin. Tuttu aine kyllä, olen kokeillut sitä keramiikkaan, mutta mietin vaan ihmeissäni, että toimiiko se pahvinkin kanssa, kun paperia kuitenkin joutuu pesemään pois...keramiikassa se ainakin oli haasteellista, että sai kaiken paperin pestyä pois ja ettei pinta oisi jäänyt nukkaiseksi ja kuva harmaaksi vielä loppulakkauksenkin jälkeen. Kerro ihmeessä, jos kokeiluistasi saat jotain hyviä vinkkejä onnistuneeseen lopputulokseen :)

trina kirjoitti...

Intianminttu, en ole pessyt kovin märällä kuvaa, vain kastellut hyvin kevyesti, että vettyy. Sitten olen hangannut pelkästään sormin kuvasta paperin pois. Joutuu aika paljon hankaamaan, että nukka lähtee.