tiistai 9. elokuuta 2011

Sadepäivää

 
Ja sitten hieman väriäkin mukaan...
Kiitos Vianna, Puutarhastelua-blogista, tästä herkullisesta tunnustuksesta. Samoin Mustakissa, kiitos sinulle myöhemmin tulleesta samasta tunnustuksesta.
Koetan nyt vastata haasteeseen liittyviin kysymyksiin:

1. Lempiväri?
Vaikea kysymys, kun tykkään niin monista väreistä, riippuen tilanteesta, yhteydestä, onko kyse, vaatteista, sisustuksesta, kukista jne? Kun kaikissa väreissä on niin paljon kaunista ja yhdessä toisten värien kanssa värin kauneus korostuu. Ja kaikilla väreillä on niin monenlaisia sävyjä, riippuen ovatko ne puhtaita vai taitettuja toisella värillä. Joten en osaa yksiselitteisesti vastata kysymykseen.

2. Lempiruoka?

En ole mikään kulinaristi, suusta menee alas kaikki mitä tarjotaan. Kantarellikeittoa ja oikeaa, aitoa ruisleipää voilla tekisi nyt mieli. Aina maistuu pizza kokiksellakin :)

3. Mihin haluaisit matkustaa?

Olisi kiva katsella maapalloa avaruudesta käsin, mikä vapauden tunne siinä olisikaan :) No ehkä realistisempi olisi matkustaa Lofooteille, siellä on yksi paikka, jonne haluaisin palata. Lappiin haluaisin tai jonnekkin syvään korpeen, missä ei kuuluisi yhtään ihmisen aiheuttamia ääniä. 
* * * * *
Haaste pitäisi lykätä eteenpäin kolmeen blogiin, mutta täytyy tunnustaa, että olen niin hirveän laiska/pasiivinen kommentoija suurimmassa osassa blogeista joissa käyn ja ne joissa olen aktiivisemmin mukana ovat jo aikaisemmin joutuneet tunnustus/haaste- hyökkäykseni kohteeksi etten kehtaa heitä taas kiusata. Joten laiskuuttani jätän muffinssin kaikkien herkkusuiden mussutettavaksi :)

Ei kommentteja: