perjantai 6. toukokuuta 2016

Uutta ja vanhaa
 
Kesäkeittiössä on ollut jo vuosia vanhat jakkarat, joiden ulkonäkö on ollut aika kulahtanut. Viimekesänä taisin maalata jakkaroiden jalat ja nyt tuli istuinosan kunnostuksen vuoro ajankohtaiseksi, kun linnut olivat kakkineet pöydän alla piilossa olleiden tuolien pehmusteet likaisiksi talven aikana. Poistin miljoonalla naulalla kiinnitetyt pehmusteet ja maalasin paljastuneen puuosan mintunvihreäksi. Taitavat olla jonkun itse väsäämät tuolit, kun puinen istuin oli aika epäsymmetrinen ja muutenkin täynnä reikiä yms. Jätin vanhat jäljet näkyviin, kun mökillä ei mielestäni  asioiden tarvitse olla kovin täydellisiä, monesti on tärkeämpi saada nopeasti ja helposti valmista aikaiseksi.
Tarhakylmänkukat aloittelevat kukintaa.
Myös esikot ílahduttavat uskollisesti joka kevät.
Kevättähtien loistoa.

6 kommenttia:

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Ihastuttavia karkkivärejä ja kevään hurmaa!
Nauti viikonlopun lämmöstä!

Navettapiika kirjoitti...

Ei vanhat jäliet haittaa pätkääkää.... Oon aiva lääpälläni esikkoohinki ja sulla kukkiivat jo nua hianosti. Mulla on tainnu talavi harventaa niitäki.

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Ihanat kuvat ja tuolit! Kauniit värit.

Huopalintu kirjoitti...

Susanna, kiitos. Kyllä nautitaan =)
Navettapiika, mullakin osa esikoista vasta aukeaa, kun ensimmäiset jo lakastuvat. Harmi, jos talvi on niitä sulla verottanu.
Satu, kiitos.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienot jakkarat ja onneksi et alkanut vanhoja jälkiä hävittämään..:)

Vanha Virsi kirjoitti...

Ihania kuvia taas. Itse ihastuin erityisesti tuohon pyykkinarukuvaan, siinä on kiva idea ja hieno värikkyyden ja mustavalkoisuuden kontrasti.