maanantai 5. lokakuuta 2015

Syksyyn hurmaantunut

 
Taas syksy onnistui sen tekemään: hurmaamaan minut täysin. Aina sen unohdan, kesän aikana, miten syksy onkaan kaunis. Asun suorastaan kaikki iltapäivät lähimetsissä ja rannoilla. Nyt pitää tankata tätä väri-iloittelua marraskuun loskaa varten.

4 kommenttia:

Stiina kirjoitti...

Olet kyllä syksyn ihminen! Hienoja kuvia! Sama on minunkin tavoite: tankata valoa ja ulkona oloa niin kauan kuin valoa vielä on. Jospa sitten jaksaa taas pimeän ajan yli.

Ilona Winebridge kirjoitti...

pidän kaikista vuodenajoista, vaik ns kesänlapsi olenkin. tälkin kolkal syksy ollut niin upea, olemme saaneet nauttia harvinaisesta lämmöstä ja auringonpaisteesta. en ihmettele lainkaan, et olet hurmaantunut syksyyn ja sen kyl huomaa kuvistasikin. kiertelin edellisissä postauksissasi myös kun pidin vähän taukoa blogistaniasta. tuo kuvasi pitkospuille kaatuneista rungoista on todella puhutteleva. se sai minut ajattelemaan, et vaik kaikenlaisia, välillä ylitse pääsemättömiltäkin tuntuvia esteitä osuu tiellemme, niin niistä tavalla tai toisella selviämme, pääsemme jatkamaan taivaltamme, välil hieman seesteisemmin, välil taas isompia tai pienempiä myrskyjä kohdaten (kuvat aallokosta).
mukavaa kuvauksellista syksyn jatkoa Sinulle, nautitaa täysin rinnoin tästä kaikesta:))

Ninnu kirjoitti...

Kuvissasi on ihanaa väriterapiaa! Olen alkanut viime vuosina pitämään syksystä eli voin sanoa, että pidän kaikista vuodenajoista. Lokakuu on syksyn kuukausista kaunein :).

Huopalintu kirjoitti...

Stiina, jokaiseen vuodenaikaan ihastuu aina uudelleen.
Ilona, kiitos ajatuksistasi, myös noista edellisen postauksen mietteistä. Elämässä on monenlaisia vaiheita, mutta kummasti sitä kaikesta läpi pääsee ja eteenpäin.
Ninnu, jokaisessa vuodenajassa on omat kauniit ja hyvät puolensa.