torstai 29. elokuuta 2013

Syksyä kohti

Sävyt muuttuvat, kun syyskuu lähestyy. Oletko muuten koskaan nuuskinut tuoreen kuusenkävyn pihkaista tuoksua? Suosittelen. Jos syyskiireet ahdistaa, suosittelen lämpimästi kuusikkoon menemistä. Hiljaisten puidenlatvojen katselu kummasti rauhoittaa. Aina uudelleen ja  uudelleen tulee ihmeteltyä, miten puut niin rauhaisasti vuosikymmenestä toiseen seisovat paikallaan.

Leppoisaa loppuviikkoa!

10 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Mä sain idean tästä sun postauksesta. Mä valitsen itselleni "oman puun", jota lupaan käydä tervehtimässä ja katsomassa usein. Jostain läheltä. Valinnanvaraa on, sillä meidän kämppää ympäröi metsät vähän joka suunnalta.

Mukavaa viikonloppua!

trina kirjoitti...

Tillariina, puut ovat kuin ystäviä, jotka odottavat aina paikallaan metsässä. Niiden humina on lohdullista ja levollista. "Oma puu"- ajatus on ihana :)

Sirpa kirjoitti...

Kauniit sävyt syyskesän kuvissasi.

Sinulle myös mukavaa viikonloppua!

trina kirjoitti...

Sirpa, toivottavasti viikonloppuna ei sada niin paljon kuin on luvattu :)

margsan kirjoitti...

Vaikuttava kuvasarja! Metsä on myös minun mieleni lepopaikka......

Cheri kirjoitti...

Syksyn merkkejä on näkyvissä kauniissa kuvissasi. Minulle tulee paha metsävaje jos en pääse säännöllisesti saamaan metsähoitoa.

mustakissa kirjoitti...

Tosiaan olet löytänyt syksyn sävyt kuviisi. Mukavaa viikonloppua!

trina kirjoitti...

Margsan, Cheri ja Mustakissa, lähdenkin tästä pian metsän keskelle ;)

Ilona Winebridge kirjoitti...

kuusikoissa olen itsekkin viime päivinä paljon viettänyt aikaani tatteja keräten, toki muitakin sieniä koriin löytyy. metsällä on parantava vaikutus ihmiseen, tuo oma puu ajatus on mukavan kuuloinen. itselläni on tapana kosketella ja jopa halata isoja vaikuttavia puuvanhuksia. hyvää metsäretkeä Sinulle:))

trina kirjoitti...

Ilona W., sieniretket ovat kivoja, itsekkin keräilen kantarellejä ja tatteja. Tänään harmittavasti sataa, niin ei pääse metsään.