perjantai 20. elokuuta 2010

Valossa syksyn häivähdys
Elokuun valossa on selvästi jotain erilaista. En tiedä, ehkä kylmän ilman kosketus tekee siitä toisenlaisen, ehkä matalla paistava aurinko. Katselen valoa mustikan varpujen läpi, katselen punerrusta honkien kyljessä. En saa tästä valosta tarpeekseni, valosta joka saa maan hehkumaan kultaisena kuparina. Linnut istuvat rivissä langalla kohti laskevaa aurinkoa. Niin ne ovat tehneet läpi kesän, mutta nyt niiden olemuksessa on haikeus.

Kaunista viikonloppua sinulle ystäväiseni.

10 kommenttia:

lumiomena kirjoitti...

Kuinka kauniita kuvia! Tämä syyskesän valo on tavattoman hienoa. Jaksan ihastella ja ihmetellä sitä päivä toisensa jälkeen.

Mukavaa viikonloppua sinulle!

seijastiina kirjoitti...

Kyllä elokuun valossa on sitä jotakin.
Linnut on lähtövallmiina, ne jotka lähtevät, mutta nyt on tinttejä.
Kauniit on tosiaan kuvasi, herkät :D
Hyvää viikonloppua :)

AAMU kirjoitti...

Valo vaihtuu, myös ilma, jota on syksyllä helppo hengittää: se viilentää sisältä, lämpenee tullessaan ulos.

tinttarus kirjoitti...

KAuniita kuvia. Olisiko elokuun valossa jotain ekstraa. Mukana vielä viihtyvä kesän hohde ja toisaalta kohti syksyä ojentuvaa kuulakkuutta. Niin tai näin. Olen nauttinut siitä miten se meidät ottaa syliinsä!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Ihania kuvia, tuli valtava ikava Suomen syksyyn. Elokuussa on viela kesan runsautta ja varit ovat taytelaisimmillaan. Mutta ilmaan hiipii jo viileytta ja raikkautta.

Harakka kirjoitti...

Todella kauniita kuvia!

Marika kirjoitti...

Hienoja otoksia, tosi upeasti olet onnistunut kuvaamaan tuota hämähäkinseittiä. Syksyn valo on tosiaan erilainen ja ne ihanan kirpeät aamut ovat alkamassa jo... vaikka tykkään kesästä, niin ihana kuitenkin että syksy on alkamassa. Tykkään jokaisesta vuodenajasta, ihana asia että meillä on niitä neljä erilaista!

Kaunista viikonloppua sinullekin Trina! Kiitos kun olet ehtinyt käydä blogissanikin lukemassa ja kommentoimassa. Itse en ole niin paljon ehtinytkään, kun töissä on aivan liian kiire tällä hetkellä. Mutta jospa pian helpottaa :)

trina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoijille! Oli mukava lukea ajatuksianne.

Olen aina pitänyt elokuuta vielä aivan kesäkuukautena, mutta nyt tuntuu jotenkin enemmän sykyiseltä kuin aiemmin. Se ei haittaa, kuuman kesän jälkeen on ihana kun on raikasta!

satujacobsen kirjoitti...

minäkin tykkäsin kuvistasi.Elokuussa on hyvä kun elämä taas asettuu rutiineihinsa ja naapureitakin jo tapaa enemmän kuin lomien aikana.Kaipaan jo villasukkia ja kynttilöitä.

trina kirjoitti...

Satujacobsen,
Syksy on mukavaa aikaa, samoin villasukat ja kynttilät :>