torstai 25. kesäkuuta 2009

Geokätköilyä Järvi-Suomessa



Eräänä kauniina päivänä suuntasimme kajakin nokan kohti salaperäistä pientä saarta ja geokätköä.



Melomista riitti muutaman kilometrin verran ja saariehdokkaitakin riitti, mutta siihen oikeaan tuntui vaan aina olevan matkaa.



Viimein gepsi näytti, että metrit hupenevat kohti nollaa ja rantautumisen aika koitti. Mistähän kätkö löytyisi? Rantakiviä näytti olevan pelottavan paljon, joten piilopaikoista ei ainakaan ollut pulaa.



Geokätkölaatikko löytyi tällä kertaa helposti. Se olikin sen verran iso ja näkyvillä ettei etsimiseen tarvinnut käyttää puolta päivää. Nimmari vihkoon ja kätkön piilotus takaisin kiven alle paikkaan mistä se löytyikin.



Sitten vaan eväiden kimppuun ja hetkeksi nauttimaan maisemista ennen paluumatkaa.

3 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Olen kuullut tästä geokätkeilystä aiemminkin. Varmsti ihan kiva tapa saada liikuntaa ja raitista ilmaa!

Marika kirjoitti...

Minullekin eräs ystävä ehdotteli että tämä geokätköily voisi olla hyvä, kun valittelin ettei tahdo oman teini-ikäisen pojan kanssa olla mitään yhteistä tekemistä nykysellään. Pitääpä kokeilla vaikkapa kesälomilla! :)

trina kirjoitti...

Kannattaa ihmeessä kokeilla! Itse jäin heti koukkuun ja hyviä puolia löytyy paljon; tulee tutustuttua omaankin paikkakuntaan monipuolisemmin, kätköjen perässä loikkiessa tulee huomaamatta käytyä lenkillä (motivaatiota liikkumiseen), lasten kanssa kiva harrastus jne. Aluksi harrastukseen perehtyminen voi tuntua työläältä, mutta kun pääsee jyvälle se palkitsee moninkertaisesti.