perjantai 10. elokuuta 2018

Kesä Telkkämäen perinnetilalla

Kävimme Telkkämäen perinnetilan pihalla talvella. Silloin jo päätimme, että palaamme paikkaan kesällä. Täällä kuvia talvireissusta.

10 kommenttia:

Lezzie kirjoitti...

Ihanaa idylliä!

Hiidenkiven puutarhassa kirjoitti...

Heräsi muistoja mieleen; meillä oli yläasteella talonpojan tapaan -perinnevuosi, ja sen yhtenä teemapäivänä teimme retken Telkkämäelle. Oli mielenkiintoista kurkistella eri rakennuksiin ja kuulla oppaiden kertomuksia. Silloin lampaatkin olivat paikalla. Hienoa, että on ihmisiä, jotka pitävät huolta tällaisista perinnekohteista ja pitävät näin "muistissa" Suomen historiaa. Kiitos kierroksesta ja mukavaa viikonloppua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihania tuollaiset vanhan ajan talot ja pihat..:)

Piri kirjoitti...

Voi helposti kuvitella, että Singerin surina on hetkeksi tauonnut, kun koneen käyttäjä on lähtenyt naapuriin viemään ompeluksia ja on laittanut siksi aikaa oven lukkoon.

Kiva postaus!

Nan kirjoitti...

Upea paikka. Näissä tällaisissa paikoissa on ihan oma tunnelmansa, jonka tavoittaa kuvissasikin. Nautin kiertämisestä vanhoilla tilolla ja uppoutumisesta menneisiin aikoihin. Kävin kesällä Seitsemisessä Koveron tilalla ja se on myös ihanan idyllinen paikka kauniine vanhoinen pelargonioineen ja muine sisäkukkineen.

sylvi kirjoitti...

Todella hienoa suomen historiaa.
Kiva kun säilyvät jälkipolvelle.

Maarit / Rosanpunaista kultaa kirjoitti...

Oih, koivut ja riukuaita.

World of Animals, Inc kirjoitti...

Such a beautiful scenery. I love the photos that you took in the woods. The light shining through the leaves is stunning. Thanks for the share, hope you have a fantastic rest of your day. Keep up the posts!


World of Animals

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Niin idyllistä maalaismaisemaa ja komeita kanoja!
Kaunista.

pike kirjoitti...

Kaunista, pidän kaikesta vanhasta, mikä liittyy omaan lapsuuteen 50-60 luvulla,jostain vielä löytyy maalais idylliäkin.