maanantai 13. kesäkuuta 2016

Elämää pihakoivun juurella

 Pihlajan lisäksi mökkipihan sydän ja kaunein puu on monirunkoinen koivu. Iltaisin se tekee kauniin varjon nurmikolle.
Tässä koivu toisesta suunnasta. Tykkään, että pihasaunan edessä on koivu, niin meillä oli lapsuuskodissakin.
Akileijat ovat ihania!
Tarhatyräkki, lehtoakileija ja puna-ailakki ovat ihanan värikkäät yhdessä.
'Pink Panda'-koristemansikat ovat suosikkejani, siksi niitä taas kerran kuvissa mukana :)

11 kommenttia:

Tillariina K. kirjoitti...

Minäkin tykkään koivuista ja yritin kovasti säilyttää meidän pihan ainokaista pientä koivua. Se ei selvinnyt kun tontilla tehtiin maansiirtotöitä 18 vuotta sitten. Naapuri kaatoi rajakoivut reilu vuosi sitten. Selkeästi inhosi niitä! Kuulemma roskasivat ja täynnä ötököitä! No, enempi ne meidän puolelle tiputtivat lehtiään. Saipa tekosyyn ne kaataa. Harmitti vaan kun asui enää muutaman kuukauden sen jälkeen.

Timi kirjoitti...

You have a beautiful garden!!!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Onpa kaunista! Koivut ovat kauniita, vaikkakin vievät mehut ympäriltään ja roskaavat. Meillä ei ole pihalla yhtään, mutta aidan takana kaupungin metsikössä on.

Huopalintu kirjoitti...

Tillariina, onpa ollut kurja naapuri!
Timi, thank you! It is garden of our summer gottage.
Satu, meidän pikkutontilla on paljon koivuja, mutta paikka on niin rehevä ja kostea, että koivujen lähellä voi kasvattaa ihan melkein mitä vaan. Ainoastaan kaadettujen puiden kannot ja juuret ovat riesana.

Vanha Virsi kirjoitti...

Onpa todella iso ja komea koivu. Sen juurella on mukava mökkeillä. Todella viihtyisän näköistä siellä on. Seemi poseeraa suloisesti. Ja hyviä kuvia kaikki muutkin.

marliska kirjoitti...

Kaunis pihapiiri.

Huopalintu kirjoitti...

Vanha Virsi ja Marliska, tykkään itsekkin meidän pihasta ja mökistä, se on idyllinen paikka, mutta on siellä omat haasteensa ja huonotkin puolensa.

Metsäntyttö kirjoitti...

Ihana tunnelma tuossa ensimmäisessä kuvassa varsinkin! Ja tuo karhupatsas on suorastaan hätkähdyttävä ilmestyessään esiin. Mitä materiaalia se on?

Huopalintu kirjoitti...

Metsäntyttö, minulla ei ole tietoa karhun materiaalista. Se on edellisten mökkiasukkaiden hommaama. Karhu on kyllä hauska ilmestys.

Lumikallion Outi kirjoitti...

Voi miten kaunista ja kisu on niin söpö. :) Oletko muuttanut tätä blogipohjaa? Se on tosi kiva ja tykkään myös näistä fonteista, otsikon ja tekstin. Luulin olevani jo lukijasi, mutta en olekkaan. Asia korjattu! Tervetuloa myös blogini lukijaksi. :) <3

Huopalintu kirjoitti...

Outi, kiitos :) Tervetuloa mukaan lukijaksi. Joitain pieniä muutoksia olen saattanut tehdä blogiin, ajan myöltä aina jotain muuttuu.