sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Kesäkuun alku mökillä

Ehdinpä sittenkin piipahtamaan tänne blogiin. Kuvia on nyt tiedossa monelle päivälle ensiviikolle, joten olkaa valppaana. Koska tallennan kuvani kotikoneelle, niin blogijutut tulevat aina hiukan jälkijunassa. Mökillä ei ole niin nopeat nettiyhteydet ja kannettavalla en ala muutenkaan  kuviani säätämään. Harmikseni en kovin paljon pysty nyt muiden blogeissa vierailemaan, kun mökillä tuo nettisurffaus on aika hidasta ja kotona en ehdi paljon blogipäivitysten lisäksi koneen ääressä istuskelemaan.


Puna-ailakkeja on mökkirinne valtoimenaan ja niistä tykkäänkin kovasti. Narsissien aika on jo ohi, valkoiset kukkivat viimeisenä.Kivikkomaa rinteessä alkaa olla aika moni-ilmeinen. Tilaa on kyllä vielä runsaasti uusille kasveille.

Kissankäpälä on ehdottomasti oltava puutarhassa, jossa vaeltaa kissa ;)
Yrtti-iisot talvehtivat sittenkin. Lieneekö syynä leuto talvi. Niiden limenvihreä sävy sopii kivasti monien kasvien kanssa, kuten tulikellukan ja rentoakankaalin. Akankaaleja ei nyt kuvassa ole, mutta ehdottomasti aion lisätä yrtti-iisoa niiden tummanvieolettien olemusten seuraksi.


Hopeahärkit ja sammalleimut kukkivat nyt samaan aikaan. Mykeröneilikatkin alkavat pian kukkimaan.

2 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Ihana karhu, tuollaisen ottaisin koska tahansa asumaan meille :) Mukavia kesäpäiviä sinulle!

Huopalintu kirjoitti...

Cheri, tuo karhu on mukava kaveri, alkuun vähän aina säikähdin sitä, kun katsahdin pihalle, niin oikealta sen seisova hahmo näyttää. Kauniita kesäpäiviä myös sinulle.