keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Sinivalkoisin silmin

Viikonloppuna mökillä otettuja kuvia. Nyt ei paljon pääse ulkoilemaan, kun pakkasta on reilu -25 astetta.

On upeaa, kun nuoret jääkiekkoleijonat voittivat mm-kultaa! Ottelut olivat niin jänniä, että ei meinannut jännitykseltä pystyä edes katsomaan ja illalla finaaliottelun aikana pureskelin sormistakin nahat verille. Aivan mieletöntä!!! Hyvä Suomi!

8 kommenttia:

KesäKukka kirjoitti...

Nuorten lätkä oli jotenkin todella viihteellistä ja tapahtumarikasta katsottavaa, ihan noin yleisesti ottaenkin, en tarkoita pekästään eilistä peliä. Onneksi kerrankin jatkoaika kääntyi Suomen eduksi! =)

Huopalintu kirjoitti...

KesäKukka, samoin katsoin minäkin kaikki ottelut ja vielä "Tehtävä Suomessa"-jaksotkin. Lahjakkaita ja taitavia nuoria, loistavia persoonia ja hieno kasvutarina joukkueena.

Tillariina K. kirjoitti...

Urheilu ei oo mun juttu ja en sitä seuraa. Helpottunut kun viimein ohi. Meillä on tallentava digiboxi jotenkin tyhmä, että ei anna katsoa muita kanavia, jos on tallennus päällä. No, ehkä yhtä tai kahta, mutta yleensä ei sitä, mitä tahtoisi katsoa. Mies tallensi sitä j-kiekkoa. Plääh!! Kovin on kylmää, ei ihan ulkoilukelia nyt. Onneksi lauhtuu, mutta sitten loppuu auringon paiste samaan syssyyn.

Huopalintu kirjoitti...

Tillariina, ymmärrän kyllä telkkariongelmasi :) Inhoan itsekkin jos telkkari kokoajan pauhaa tai ei voi katsoa niitä ohjelmia joista tykkäis. Toivotaan hyviä ulkoilukelejä!

Ninnu kirjoitti...

Kaunis lunta kannatteleva heinä!

Navettapiika kirjoitti...

Meillä ei kattottu jääkiakkua ku paikkapaikoon. Isäntä oli nii varma häviöstä, ettei halunnu kattua. Kävi vaa välillä tarkistamas tilanteen. Enne oon kattonu kaikki urheelut, mutta en enää nykyysin. Hyvin on teemahan sopivat färit :)

marliska kirjoitti...

Kaunista talvea!

Kurjenkello kirjoitti...

Ihania kuvia! Luonto on nyt kaunis, mutta hirmu kylmä on.